Een goede borrel is het halve werk

November 28, 2023
Culinair

Wanneer jij met je collega's voet zetten op Spaanse grond, is een goede borrel niet misplaatst. Maar voor een gewone borrel in een gewone kroeg, neemt men geen vliegtuig. We maken er, √° The Orange Guide, iets speciaals van. Lees verder voor de leukste unieke, lokaal ge√Įnspireerde borrel idee√ęn.

Wijnen, wijnen, wijnen

Spanje is een wijnland. Nu kan je op elke hoek van de straat een goed glas wijn krijgen, maar The Orange Guide zou The Orange Guide niet zijn als we je niet mee zouden nemen naar de oorsprong van al dat lekkers. Onze romantische wijntour neemt jullie mee de wijngaarden in voor een lunch of diner onder de vijgenbomen en met spectaculair uitzicht. Of we gaan nog iétsje verder landinwaarts, naar het meest kekke wijnhuis van Europa: die van Neleman! Met de studenten van Avans Hogeschool legden we al een aantal keer een bezoek af aan dit superhippe wijnhuis voor een uitleg en proeverij van hun biologisch dynamische wijnen.

Al borrelend highlights meepakken

In zo'n bedrijfsweekend past veel minder in het programma dan je zou willen. Daarom raden we aan om twee vliegen in één klap te slaan: al borrelend een highlight bekijken. Dat kan door middenin de Ciudad de las Artes y Ciencias, die moderne witte stad in Valencia, te borrelen. Of door op het Albuferameer, op een vissersbootje, het glas te heffen. Geen tijd om het strand te bezoeken tijdens jullie MICE event in Spanje? Dan organiseren we een borrel of walking dinner op het strand, met de voeten in het zand.

Dos cervezas por favor

Een bierproeverij in Spanje, daar kom je niet zo snel op, maar het kan natuurlijk wel. Een lokale speciaalbierproeverij in Valencia of een bezoek aan een lokale bierfabriek in M√°laga of Sevilla voor een proeverij; het kan allemaal, en wij bevelen het aan. Neem contact met ons op voor alle details!

Ook leuk:

Picknick in Valencia's Turiapark
Lees het bericht
Dé paella experience (echt waar!)
Lees het bericht
Inspiratie voor een ultiem bedrijfsweekend in M√°laga
Lees het bericht