Over The Orange Guide

Vanaf 2019 is The Orange Guide actief in Valencia, en inmiddels ook in Málaga, Sevilla en Barcelona. Oprichter Guusje van Kreij is volledig geïntegreerd in Spanje: ze spreekt sneller Spaans dan de gemiddelde Spanjaard, inclusief handgebaren, en kent deze drie steden van binnen en buiten. Op elke straathoek zal ze een Antonio, Rosa of Pepe begroeten; van elke stad weet ze preciés waar je zijn moet.

Op een zo duurzaam mogelijke manier een Spaanse stad bezoeken, dat is waar The Orange Guide naar streeft. Dat gaat niet alléén over CO2 compensatie, maar ook over het echt beleven van een bestemming. In een ‘gewoon’ restaurant eten - dat kan overal, toch? Daarom zoekt The Orange Guide altijd naar de meest unieke ervaringen die de reiziger contact laten maken met de bestemming.

Van kleine, intieme partnertrips tot grote conferenties: Guusje kent er haar weg mee, en voelt de behoeften en wensen van elke groep goed aan. In samenwerking met betrouwbare partners weet zij elk evenement, van incentive tot meeting, perfect te laten verlopen.

Ook leuk:

Picknick in Valencia's Turiapark
Lees het bericht
Dé paella experience (echt waar!)
Lees het bericht
Inspiratie voor een ultiem bedrijfsweekend in Málaga
Lees het bericht

Contact

Laat je inspireren door de Valencia ervaringen van organisaties die je voorgingen.

Bedankt! Je aanvraag is succesvol ontvangen. We nemen snel contact op met je!
Oops! Something went wrong while submitting the form.