Over The Orange Guide

Vanaf 2019 is The Orange Guide actief in Valencia, en inmiddels ook in de Andalusische steden Málaga en Sevilla. Oprichter Guusje van Kreij is volledig geïntegreerd in Spanje: ze spreekt sneller Spaans dan de gemiddelde Spanjaard, inclusief handgebaren, en kent deze drie steden van binnen en buiten. Op elke straathoek zal ze een Antonio, Rosa of Pepe begroeten; van elke stad weet ze preciés waar je zijn moet.

Op een zo duurzaam mogelijke manier een Spaanse stad bezoeken, dat is waar The Orange Guide naar streeft. Dat gaat niet alléén over CO2 compensatie, maar ook over het echt beleven van een bestemming. In een ‘gewoon’ restaurant eten - dat kan overal, toch? Daarom zoekt The Orange Guide altijd naar de meest unieke ervaringen die de reiziger contact laten maken met de bestemming.

Van kleine, intieme partnertrips tot grote conferenties: Guusje kent er haar weg mee, en voelt de behoeften en wensen van elke groep goed aan. In samenwerking met betrouwbare partners weet zij elk evenement, van incentive tot meeting, perfect te laten verlopen.

Ook leuk:

Loyens & Loeff op bezoek
Lees het bericht
Winter in Valencia: op deze terrassen zit je in de zon
Lees het bericht
37 chirurgen in Valencia: dit was hun weekend
Lees het bericht

Contact

Laat je inspireren door de Valencia ervaringen van organisaties die je voorgingen.

Bedankt! Je aanvraag is succesvol ontvangen. We nemen snel contact op met je!
Oops! Something went wrong while submitting the form.