Lunchen of dineren tussen de Valenciaanse wijngaarden

November 28, 2023
Culinair


Op wijntour met The Orange Guide

Als je naar Valencia gaat, kan een dagtripje naar dit prachtige wijnhuis eigenlijk echt niet ontbreken. Op 1 uur rijden van de stad, in de bekende DO wijnstreek Utiel-Requena (Denominación de Origen) die op 700m boven zeeniveau ligt, bevindt zich een fantastisch wijnhuis waar de Spaanse familie ons met liefde en zorg ontvangt.

Zo ziet onze wijntour eruit

Rond 11:00 uur worden jullie opgehaald bij jullie hotel. Een uurtje rijden later worden jullie verwelkomd door wijnboer Eduardo en zijn familie. Na een leerzame rondleiding over de wijngaarden en door de wijnkelders, proeven jullie drie wijnen, waaronder de Valenciaanse Bobal. Hierna volgt een uitgebreide Spaanse lunch (ham, kaas, gegrilde groenten, salades, worstjes van de barbecue en een lokaal toetje) met filmisch uitzicht over de wijngaarden en zoveel wijn als jullie maar willen. Rond 16:00 uur zijn jullie weer terug in Valencia: siësta time!

Dineren tussen de wijngaarden

Op zoek naar een unieke dinarsetting met je groep? Ook dat kunnen we tot in de puntjes verzorgen! Onder de vijgenbomen en fonkelende sterrenhemel, met uitzicht over de wijngaarden, een Spaanse gitarist die de avond wegtokkelt… en dat met een lekker volle Bobalwijn. Wat wil je nog meer?! Ook hier geldt: we halen de groep op, beginnen met een rondleiding en een staande wijnproeverij bij zonsondergang. Vervolgens nemen jullie plaats aan lange houten tafels. Onder begeleiding van gitaarmuziek genieten jullie van een uitgebreid menu met bijpassende wijnen, op de meest authentieke en romantische manier mogelijk!

Ook leuk:

Picknick in Valencia's Turiapark
Lees het bericht
Dé paella experience (echt waar!)
Lees het bericht
Inspiratie voor een ultiem bedrijfsweekend in Málaga
Lees het bericht