The Orange Green Guide

Met jouw collega’s het vliegtuig naar Spanje pakken? Dat kán duurzamer dan je denkt. The Orange Guide streeft ernaar het beste uit toerisme te halen. Dat doen we door CO2 te compenseren, lokaal verantwoorde keuzes te maken en duurzame ondernemers te steunen.

Wij bieden verschillende opties om jullie reis meer verantwoord te maken, ondernemen de bijpassende acties en informeren over de behaalde doelen met jullie reis, zodat jullie weten waarvoor jullie het doen.

CO2

De CO2 uitstoot van jullie vluchten naar Spanje compenseren? Dat kan door bomen te planten, fornuizen in India te subsidiëren zodat die minder uitstoten, óf door het opkopen en vernietigen van CO2 emissierechten, zodat het moeilijker wordt voor de mega-vervuilers om nog CO2 uit te stoten. The Orange Guide informeert en ontzorgt in dit proces, om jullie reis zo duurzaam mogelijk te maken.

Choose wisely

Van A naar B met de fiets, menu's gebaseerd op lokale producten en het gebruik van ecologisch promomateriaal: het zijn slechts voorbeelden van keuzes die jullie reis duurzamer maken. Door met kleine, lokale partners samen te werken die bijdragen aan het algemeen belang van de lokale bevolking, onderscheidt The Orange Guide zich als een DMC met oog op een duurzame toekomst.

Lokaal doneren

Om een tastbare bijdrage te leveren aan een goed doel in jouw bestemming, werkt The Orange Guide met zowel sociale als ecologische doelen. Zo kun je met jouw bedrijf een bedrag doneren aan één van de lokale voedselbanken, waar het geld naar voedselpakketten voor de minst bedeelde families gaan. Spreekt een ecologisch doel meer aan? Wij werken samen met de Universiteit van Valencia, waar de zuiverheid van het Albuferameer naast de stad wordt aangepakt. The Orange Guide zit bovenop de donaties, houdt de resultaten in de gaten en brengt hier verslag van bij jouw organisatie.

Ook leuk:

Picknick in Valencia's Turiapark
Lees het bericht
Dé paella experience (echt waar!)
Lees het bericht
Inspiratie voor een ultiem bedrijfsweekend in Málaga
Lees het bericht

Contact

Laat je inspireren door de Valencia ervaringen van organisaties die je voorgingen.

Bedankt! Je aanvraag is succesvol ontvangen. We nemen snel contact op met je!
Oops! Something went wrong while submitting the form.