Picknick in Valencia's Turiapark

November 22, 2023
Culinair

De grootste trots van Valencia is ongetwijfeld het Turiapark: een drooggelegde rivierbedding die is omgevormd tot een kilometerslang park, dat als groene ader dwars door het centrum loopt en dient als oase van rust middenin een bruisende stad. In Valencia is het fantastisch om gebruik te maken van dit park. Dat kan door een fietstour of yogales in Valencia te boeken bij The Orange Guide, maar als je écht all the way wil gaan met je bedrijf, is een exclusieve picknick de ideale setting om tot rust te komen op een originele manier.

Een dromerige setting

Een dromerige setting en een picknickbuffet met zoet en hartig, samen met live muziek in de vorm van gitaarmuziek met zang, maken dit tot een onvergetelijke en authentieke optie voor jouw bedrijfsuitje in Valencia.

‚Äć

Wij hebben deze picknick uitgevoerd voor 15 tot 70 personen, en staan open voor (bijna) alle soorten en maten van groepen.

Samen met kleine, lokale leveranciers

Geen groot cateringbedrijf komt te pas aan deze picknick, maar 'gewoon' María José van de bakker om de hoek, Antonio die de lekkerste empanadas maakt en Mohamed van de fruitwinkel. Vaste toppers die de picknick op- en afbouwen zijn, naast mezelf, Ana, Pablo, María, Javier en Robin. Muzikanten wisselen elkaar af, maar mijn persoonlijke favoriet is Carlos, want die maakt er altijd een feestje van.

Bij The Orange Guide streven wij, in alles wat we aanbieden, naar een duurzame samenwerking met kleine, lokale ondernemers die net als wij veel liefde in hun werk stoppen. Deze picknick doet ons elke keer weer, samen met onze leveranciers, stralen van trots. Want w√°t een authentieke, originele en gezellige manier om Valencia te ervaren!

Exclusief en op maat voor jullie team

Zijn er vegetari√ęrs of veganisten onder jullie?¬†Allergie√ęn of speciale wensen?¬†Dat is geen probleem, want deze Valenciaanse picknick is exclusief voor jullie groep en op maat samengesteld naar jullie wensen. In samenwerking met onze leveranciers (de lokale bakker, slager en fruitwinkel) passen we de hapjes gewoon aan, en daar rekenen we geen extra kosten voor.

Een beetje (interne) marketing integreren kan nooit kwaad, en daar denken wij graag in mee! Zo kunnen we tijdens de picknick polaroidfoto's met jullie bedrijfslogo erop maken, versieren we de boel met customized vlaggetjes of serveren we brownies met jullie bedrijfslogo erop in marsepein!

Met jouw bedrijf of vriendengroep een picknick in Valencia boeken? Neem contact met ons op via ons contactformulier, of door te mailen naar welkom@theorangeguide.nl.

‚Äć

Ook leuk:

Picknick in Valencia's Turiapark
Lees het bericht
Dé paella experience (echt waar!)
Lees het bericht
Inspiratie voor een ultiem bedrijfsweekend in M√°laga
Lees het bericht