Inspiratie voor een ultiem bedrijfsweekend in Málaga

November 28, 2023
Cultuur

Málaga is een fijne stad voor je bedrijfsevenement, omdat het een overzichtelijke binnenstad heeft waar alles op loopafstand is. Met haar ligging pal aan zee, prachtige achterland (hallo Caminito del Rey met de hele groep!), onwijs goede aansluiting vanaf Málaga airport en de aantrekkelijke Zuid-Spaanse prijzen, bewijst het een ideale locatie te zijn voor een congres of incentive. Hieronder volgen wat ideeën voor een incentivereis naar Málaga.

Zon, zee en zaligheid

Málaga ligt aan de Middellandse zee, dus die moet natuurlijk meegepakt worden. Dat kan door op de fiets te stappen en (met of zonder gids) over de heerlijke boulevard te fietsen, helemaal tot aan het vissersdorpje Pedregalejo, voor een lunch pal aan zee. Hier is het aan jullie: een supersjiek witte-tafelkleden-met-fonkelende-wijnglazen vibe, of een geïmproviseerde sardientjes-op-de-barbecue vibe, met lokale vissers en plastic cafeteria meubilair?


De zee óp gaan kan natuurlijk ook. The Orange Guide regelt een exclusieve catamaran, waar jullie met zonsondergang in stijl kunnen proosten op het water.

Dakterrassen, flamenco en tapas

Een Mediterraanse stad als Málaga barst van de dakterrassen, waar in de avond een welkom briesje staat. En The Orange Guide weet de allermooiste, die privé af te huren zijn voor borrel of walking dinner. En om de rooftop ervaring onvergetelijk te maken, zetten we een flamencoshow van topkwaliteit neer, speciaal voor jullie groep.

Na een borrel van hoog niveau, vinden wij de ideale manier om Málaga te ontdekken een ouderwetse tapastour die onze naam eer aandoet: authentiek, buiten de gebaande paden en superlekker.

Op avontuur, het binnenland in

Van heel Spanje heeft Málaga waarschijnlijk het mooiste achterland. Zo kunnen jullie het mooie stadje Ronda bezoeken, en dit combineren met een wijnproeverij bij een naastgelegen wijngaard. Houden jullie van avontuur? Dan is de Caminito del Rey ideaal voor jullie. The Orange Guide regelt het (natuurlijk) van A tot Z: we beginnen (bijvoorbeeld) met een churros con chocolate ontbijt, stappen op de bus naar de Caminito waar de beste gidsen op ons wachten, customized snackpakketjes mee, en het beste restaurant om de route mee af te sluiten.

Ook leuk:

Picknick in Valencia's Turiapark
Lees het bericht
Dé paella experience (echt waar!)
Lees het bericht
Inspiratie voor een ultiem bedrijfsweekend in Málaga
Lees het bericht