Culinary City Game in Valencia

November 28, 2023
Culinair

Lekker en uitdagend

Wil jij met je team Valencia’s binnenstad eigenhandig ontdekken? Onze exclusieve Culinary City Game is de leukste manier om dit te doen! In teams van ongeveer 5 collega’s nemen jullie het tegen elkaar op. Middels het beantwoorden van vragen over Valencia, het proeven van lokale lekkernijen en het aannemen van challenges, win je punten - en dat allemaal in onze speciale app hiervoor! De City Game eindigt op een unieke locatie, met een proostmoment én prijsuitreiking voor het winnende team.

Proeven bij de locals

De City Game is tot het leven geroepen samen met kleine lokale ondernemers: Miguel van de ham, Milagros van de kaas, Xoco van de chocola, Fatima van de wijn en Virginia van de horchata. Zij verzorgen, op de route, proeverijtjes voor jullie. Zo proeven jullie het échte Valencia, op de meest authentieke en gezellige manier, middenin de binnenstad. En dáár win je dan punten mee! Zo leuk kan het leven (of onze Culinary City Game) zijn.

Lunchvervangend!

Ben jij met je team op zoek naar iets anders? Hebben jullie al wel eens een fietstour gedaan, denken jullie Valencia al wel een beetje te kennen of willen jullie gewoon iets out-of-the-box doen in Valencia? Onze Culinary City Game is leuk voor bedrijven die een spelelement in hun incentiveweekend willen verwerken en die van lekkers houden. Een mooi en voordelig voordeel aan de City Game is bovendien dat deze lunchvervangend is. Dat maakt het ook voor de bedrijfskas een bijzonder aantrekkelijke activiteit.

‚Äć

Ook leuk:

Picknick in Valencia's Turiapark
Lees het bericht
Dé paella experience (echt waar!)
Lees het bericht
Inspiratie voor een ultiem bedrijfsweekend in M√°laga
Lees het bericht