37 chirurgen in Valencia: dit was hun weekend

April 27, 2023
Zakelijk

Om elkaar ook eens buiten het ziekenhuis te leren kennen, ging deze maatschap chirurgen naar Valencia met The Orange Guide!

Wie: 37 gezellige chirurgen van het MMC ziekenhuis in Eindhoven
Wanneer:
september 2022
Wat: strandborrel, fietstour, paella op een bootje, wijnproeverij met tapas, club night en yoga


Dag 1: walking dinner op het strand

Lokale gids María ontving de club in de aankomsthal van Valencia’s vliegveld. In de bus naar het hotel verzorgde zij een warm onthaal waarbij de basics door werden genomen: hoe bestel je 37 biertjes in het Spaans? Na ingecheckt te hebben in het centraal gelegen hotel, werd de reis voortgezet naar Valencia’s leukste strand, waar het weekend werd afgetrapt met een goede borrel met tapas in een chiringuito, een strandtentje óp het zand. Terwijl de zon langzaam onder ging, bleef de temperatuur prettig zwoel. Met Spaanse tunes uit de boxen en het geluid van de golven op de achtergrond, was dit de ideale setting om in Valenciaanse sferen te komen. Er gingen ruim voldoende tapas rond, er werd cerveza, gintonic en sangría geschonken, en… je voelt het al: de sfeer zat er buitengewoon goed in. 

Dag 2: fietstour, paella op een vissersbootje, wijnproeverij en club night

De volgende dag trapten we af met een fietstour door Valencia, iets dat eigenlijk niet kan ontbreken tijdens een bedrijfsuitje in Valencia. Onze gidsen namen de chirurgen mee langs Valencia’s highlights én verstopte plekjes, en deelden sappige weetjes. Een actieve en prettige manier om Valencia te leren kennen!

Na de fietstocht was het tijd voor één van onze meest authentieke ervaringen: een uitgebreide paellalunch op een vissersbootje óp het Albuferameer, Spanje's grootste meer dat ten zuiden van Valencia ligt. Met de smaak van traditionele paella genoten de collega chirurgen van het uitzicht op het meer en de omringende bergen. Een heerlijke en ludieke manier om bij te komen.

In de vroege avond genoot de groep van een luxe wijnproeverij op een unieke binnenplaats in Valencia’s oude centrum. Hier werden de deelnemers ondergedompeld in de rijke Valenciaanse gastronomie met lokale wijnen en tapas.

Als hoogtepunt van de avond organiseerde The Orange Guide een VIP clubavond in Valencia's indrukwekkende club L'Umbracle, waar er flink op los gefeest werd. Een onmisbare ervaring voor elk teamweekend in Valencia, als je het ons vraagt!


Dag 3: yoga en naar huis

's Avonds een vent, 's ochtends een vent: de laatste ochtend werd afgesloten met een groepsles yoga in het park en álle 37 chirurgen deden mee, kater of geen kater! Yogaleraar Martin zorgde voor een bijzondere dynamiek, waarbij de chirurgen moesten samenwerken en zich in onvoorstelbare houdingen moesten wurmen, wat regelmatig de slappe lach tot gevolg had. Dit was een perfecte manier om het weekend af te sluiten en om de verbinding die was opgebouwd tussen de collega's te versterken.


Ook op zoek naar een vergelijkbaar teamuitje, of juist hélemaal anders? Wij zijn benieuwd, neem contact met ons op!

Ook leuk:

Loyens & Loeff op bezoek
Lees het bericht
Winter in Valencia: op deze terrassen zit je in de zon
Lees het bericht
37 chirurgen in Valencia: dit was hun weekend
Lees het bericht